Welkom bij Tandartspraktijk Van Noortwijk
waar werken voelt als thuiskomen!

Bij Tandartspraktijk Van Noortwijk is werken zoveel meer dan alleen een baan; het is een warme en gezellige familie waarin we elkaar ondersteunen, van elkaar leren en samen groeien. We geloven sterk in een open en betrokken werkomgeving, waar persoonlijke aandacht voor zowel onze patiënten als ons team centraal staat.

Tandartspraktijk Van Noortwijk is een kleine, gezellige praktijk met een tandarts-eigenaar, een mondhygiëniste, assistentes, een officemanager en vaak ook een stagiair.

Wat kun je bij ons verwachten?

Open sfeer

Bij ons is iedereen welkom en gewaardeerd. We waarderen elke stem en moedigen open communicatie aan, zodat jouw ideeën en input altijd gehoord worden. Jouw bijdrage maakt een verschil in onze groei en ontwikkeling.

Betrokkenheid

Ons team is als een hechte familie. We steunen elkaar in goede en minder goede tijden. Als jij je bij ons aansluit, kun je rekenen op een warm welkom en collega’s die voor je klaarstaan.

Persoonlijke groei

Bij Tandartspraktijk Van Noortwijk stimuleren we jouw professionele groei en ontwikkeling. We bieden trainingen en mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te leren, zodat je kunt blijven groeien in je carrière.

Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en pensioenopbouw.

Als jij op zoek bent naar een tandartspraktijk in het Amstelveense stadshart, waar je met plezier naartoe gaat, waar je je gewaardeerd voelt en waar je kunt groeien als professional, dan ben je bij Tandartspraktijk Van Noortwijk aan het juiste adres!

Solliciteer vandaag nog op één van de openstaande vacatures.

Een open sollicitatie is ook altijd welkom.

Openstaande vacatures