Janse-mieke

Officemanager

Leuk dat u mijn persoonlijke pagina bezoekt. De kans dat u mij aan de telefoon krijgt of dat ik u mag verwelkomen als u op afspraak komt, is heel groot. 28 uur per week zet ik mij vol energie in voor Tandartspraktijk van Noortwijk als officemanager. Ik ben verantwoordelijk voor de administratie, het inplannen van alle afspraken, het beantwoorden van e-mails en telefoon en alle personeelszaken. Binnen de tandartspraktijk noemen ze mij ook wel de administratieve duizendpoot. Ik vind het belangrijk om het u naar de zin te maken. U kunt dan ook rekenen op een vrolijk en warm welkom.

“Ik voel mij bij Tandartspraktijk van Noortwijk als een vis in het water”

Dat ben ik
Toen ik de vacature voor officemanager bij Tandartspraktijk Van Noortwijk zag, dacht ik direct: dat ben ik. Het profiel van de functie sluit naadloos aan op alle werkervaring die ik inmiddels heb als zelfstandig ondernemer, verantwoordelijk voor personeelszaken, en bij meerdere tandartspraktijken. Na het sollicitatiegesprek waren we er van beide kanten binnen 24 uur uit dat we de samenwerking wilden aangaan.

Administratieve duizendpoot
Nu werk ik dus 28 uur per week bij Tandartspraktijk Van Noortwijk als ‘administratieve duizendpoot’. Ik heb deze bijnaam te danken aan het feit dat ik alles goed in de gaten houd, geen verjaardagen vergeet en oog heb voor details. Het is een heerlijke allround baan en ik voel me hier als een vis in het water.

“Ik wil het voor elke patiënt zo plezierig mogelijk maken.”

Iedereen kan rekenen op een vrolijk en warm welkom
Geen dag is hetzelfde en ik vind het fijn dat ik veel verschillende gezichten op een dag zie. Ik ben ook een echt mensenmens en iedereen kan rekenen op een vrolijk en warm welkom. Ik ben altijd goed gehumeurd en geef graag wat extra service. Dat varieert van de deur open houden voor iemand met een rollator tot het geruststellen van angstige kinderen in de wachtkamer en altijd een ‘tot ziens’ bij het weggaan. Ik wil het u zo plezierig mogelijk maken.

Laagdrempelige en huiselijke praktijk
Dat geldt trouwens ook voor al mijn collega’s. Alle collega’s willen het u naar de zin maken, maar de collega’s onderling helpen elkaar ook graag. De werksfeer binnen de praktijk is heerlijk ontspannen en we lachen veel met elkaar. Ik durf wel te zeggen dat we een laagdrempelige en huiselijke tandartspraktijk hebben.

Bezige bij
Als ik thuis kom, is dat altijd met een voldaan gevoel over mijn werkdag. Ik woon samen met mijn man en mijn jongste kind van nu 20 in De Ronde Venen tussen het groen en water. Mijn andere kinderen zijn al uitgevlogen, maar wonen gelukkig in de buurt. Naast mijn gezin, hou ik veel van reizen en buiten zijn en ik vind diverse soorten sport leuk. Lekker bezig zijn (in de tuin), is zeker aan mij besteed.