In geval van
spoed overdag

Als u last krijgt van hevige kiespijn of met spoed een tandarts nodig denkt te hebben, dan kunt u ons altijd bellen. Treft u het antwoordapparaat, luister het bericht dan helemaal af. Wij vertellen u wat u moet doen en vermelden waar u terecht kunt.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. Het is dan wel van belang dat u vóór 9 uur ’s morgens belt.

In geval van spoed
buiten openingstijden

Krijgt u ‘s avonds, ‘s nachts, op vrijdag of in het weekend last van acute klachten die niet kunnen wachten, dan kunt u contact opnemen met de tandartsspoedpraktijk van het OLVG

Wanneer heeft u spoedig een tandarts nodig?

Bij hevige pijn; de tandarts beoordeelt dan of een spoedbehandeling nodig is of dat u pijnstilling kunt gebruiken.

Een wond die niet stopt met bloeden; Als er bij u een tand of kies is getrokken en de wond opnieuw is gaan bloeden en het bloeden wil niet stoppen.

Bij tandletsel door een val of een klap. Uw tand kan gebroken zijn of los zitten. Als uw tand helemaal uitgevallen is door het trauma, dan is het van belang dat u deze in de mond of in melk bewaart. In alle gevallen moet u meteen contact opnemen.
Dikke wang.

Op allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.