Creëer een mooi recht gebit met een onzichtbare beugel

Wilt u graag dat al uw tanden netjes op een rijtje staan? Stoort u zich aan die ene tand die net wat verder naar achteren staat? Of ergert u zich aan dat spleetje tussen uw tanden? Tandartspraktijk Van Noortwijk biedt een alignerbehandeling aan waarmee u deze problemen kunt oplossen. Met behulp van een onzichtbare beugel, de AirSmile, kunt u als volwassene een mooi recht gebit creëren. De voordelen van de onzichtbare beugel is dat u deze uit kunt nemen als u wilt eten of uw tanden wilt poetsen en dat de beugel bijna niet opvalt.

Voor wie is een onzichtbare beugel geschikt?

Het is een uitstekende keuze voor volwassenen die hun tanden willen corrigeren zonder dat anderen het opmerken. U kunt deze behandeling overwegen voor verschillende situaties, waaronder kleine scheefstand of ruimte tussen de tanden. Bij Tandartspraktijk Van Noortwijk krijgt u eerlijk advies of het door u gewenste resultaat haalbaar is met een onzichtbare beugel. Twijfelen wij daaraan, dan verwijzen wij u door naar de orthodontist met wie wij samenwerken.

Hoe verloopt de beugelbehandeling met aligners?

Tijdens de eerste afspraak wordt er een scan van uw gebit gemaakt en verschillende foto’s en röntgenfoto’s gemaakt. Al die informatie wordt via een computermodel geanalyseerd en aan de hand daarvan wordt duidelijk hoe de behandeling eruit komt te zien, hoeveel bitjes u nodig heeft, hoe lang u deze dient te dragen en wat de kosten zijn. Als u akkoord bent, dan laten wij de kunststof bitjes (aligners) maken. Enkele weken later kunt u starten met de behandeling. U komt regelmatig op controle zodat we kunnen kijken of de bitjes goed hun werk doen en of u klaar bent om de volgende set bitjes te dragen. U dient de aligners 22 uur per dag te dragen, dus ook ‘s nachts.

Wat kost een onzichtbare beugel?

De kosten kunnen per persoon verschillen en zijn afhankelijk van het gewenste resultaat en de duur van de behandeling. Bij Tandartspraktijk Van Noortwijk krijgt u van tevoren een duidelijke begroting zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij raden u aan om de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering na te kijken of u voor een vergoeding in aanmerking komt.

Wilt u meer informatie over de onzichtbare beugel?

Wilt u meer informatie over een alignerbehandeling of direct een afspraak inplannen? U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 12.00 uur of stuur ons een mail.