Contact

Openingstijden

De praktijk is geopend op:

Maandag  van 8.30   tot 20.30
Dinsdag  van 8.30   tot 16.30
Woensdag  van 8.30   tot 16.30
Donderdag  van 8.30   tot 16.30

 

Telefonisch zijn wij bereikbaar op:

Maandag  van 8.30   tot 12.00
Dinsdag  van 8.30   tot 12.00
Woensdag  van 8.30   tot 12.00
Donderdag  van 8.30   tot 12.00

 

Adres

Tandartspraktijk Van Noortwijk
Bezoekadres: Meander 519
1181WN  Amstelveen
Telefoon: 0206417393
E-mail: info@tandartsvannoortwijk.nl

U kunt ons mailen over het stellen van algemene vragen, stellen van medisch inhoudelijke vragen, wijzigen van adres- en verzekeringsgegevens. U krijgt meestal binnen één werkdag van ons een reactie.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u
tijdens openingstijden met: 0206417393
buiten openingstijden met: Tandartsspoedpraktijk van het OLVG 0900-8602

Toegankelijkheid

Onze praktijk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Auto/OV

Tandartspraktijk Van Noortwijk is goed bereikbaar per auto. Plan uw route hier.

Parkeren kan in één van de parkeergarages in het Stadshart. U kunt ook gebruik maken van het parkeerterrein voor vergunninghouders bij de praktijk. Dit werkt als volgt. U parkeert uw auto en onthoudt het kenteken. Aan de balie meldt u zich bij de receptioniste of assistente. Zij geeft u een lijst waarop u uw naam en kenteken invult en uw paraaf of handtekening. Vervolgens meldt de receptioniste of assistente uw auto aan bij de gemeente voor de duur van uw afspraak. Na het verlaten van de praktijk wordt u weer afgemeld.

Bereikbaar per OV

Onze praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde halte van het openbaar vervoer vindt u op 1 minuut loopafstand van de praktijk. Plan uw route vanaf uw huisadres met www.9292ov.nl

Talen

We spreken Nederlands / We speak English.

 • Afzeggen of verzetten van afspraken

  Afzeggen van afspraken en verzetten van afspraken is natuurlijk mogelijk, maar er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden: de agenda’s van de tandarts, mondhygiënist of preventie-assistent zijn zo ingedeeld dat er voor elke patiënt voldoende tijd is gereserveerd. Ook voor spoedklachten.
  Het op het laatste moment afzeggen van een afspraak betekent dat uw afspraak wordt verzet naar een ander moment en dat de tandarts, mondhygiënist of preventie-assistente op het moment dat u de afspraak had niemand anders kan helpen. Daardoor komt onze zorg en service naar onze patiënten in het gedrang en dat is laatste wat wij willen. Om deze reden zijn wij streng in ons beleid ten aanzien van het afzeggen van afspraken.
  Afspraken die langer duren dan 15 minuten moeten minimaal 2 werkdagen van te voren geannuleerd worden. Duurt de afspraak korter dan 10 minuten, dan kunt u 1 werkdag van te voren annuleren. Bij voorkeur telefonisch, maar omdat wij op vrijdag gesloten zijn, mag het uitsluitend op vrijdag ook per email.

  Bovenstaande geldt in alle gevallen en ongeacht de reden van afzeggen.

  Alleen de tandarts, mondhygiënist of preventie-assistent kan bepalen of van bovenstaande regel afgeweken mag worden. U blijft altijd zelf verantwoordelijk voor het tijdig afzeggen van de afspraak. Wilt u weten hoe lang uw afspraak duurt? Deze wordt u verteld bij het maken van de afspraak. Zegt u toch te laat af dan sturen wij u een factuur. De volgende tarieven worden dan behanteerd:

  €12,50/10 minuten voor de mondhygiënist of de preventie-assistente

  €16,50/10 minuten voor de tandarts

Wij vinden het heel vervelend als afspraken weliswaar op tijd, maar meerdere keren verplaatst worden. Wij moeten telkens heel veel moeite doen om de vrijgekomen plaatsen weer in te vullen met een andere afspraak. Bovendien is het voor uw mondgezondheid ook niet goed om afspraken uit te stellen!