Wilt u een parelwit gebit?

Wilt u een witter gebit? Een lach die straalt en er gezond uit ziet? Bij Tandartspraktijk Van Noortwijk kunt u terecht voor het bleken van uw tanden. Op een veilige manier met het best mogelijke resultaat. Tegenwoordig is het bleken erg populair. Daarom worden er diverse bleekkits op de markt en via internet aangeboden. Deze zijn niet allemaal even veilig voor uw gebit. Wilt u zeker weten dat u het beoogde resultaat behaalt? Binnen onze praktijk krijgt u eerlijk advies.

Waarom heeft de één gelere tanden dan de ander?

De één heeft gelere tanden dan de ander. Naarmate we ouder worden, kunnen onze tanden ook geler worden. Sommige verkleuringen gebeuren van binnenuit. Dan zijn er ook externe factoren zoals roken, thee, koffie of rode wijn drinken of sterk gekleurd voedsel eten. Dit kan aanslag geven, waardoor er verkleuring kan optreden. Deze aanslag kunt u met behulp van de juiste tandpasta en door periodieke gebitsreiniging meestal wel verwijderen. Maar een tandpasta kan de kleur niet veranderen.

Is tanden bleken voor iedereen geschikt?

Helaas is het bleken van de tanden niet voor elk gebit geschikt. Heeft u bijvoorbeeld kronen, vullingen en facings dan kunnen we alvast verklappen dat deze niet meekleuren tijdens het bleken. Wilt u uw tanden laten bleken bij ons, dan zullen wij eerst uw gebit beoordelen en kijken of alles gezond is. Heeft u verkleuringen, dan kijken we eerst naar de oorzaak daarvan.

Hoe ziet een bleekbehandeling er uit?

De meest gebruikte manier om uw tanden te bleken is met behulp van een bleeklepel en bleekgel. Er wordt eerst een afdruk gemaakt van uw gebit. Aan de hand van die afdruk worden de bleeklepels gemaakt die precies om uw tanden passen. Deze worden gevuld met een klein beetje bleekgel. Wij laten u precies zien hoe u dit in de bleeklepel moet inbrengen. U kunt de behandeling vervolgens thuis voortzetten. U krijgt van ons instructies mee over hoe lang en hoe vaak u de bleeklepels moet dragen.

Wilt u meer informatie over het tanden bleken?

Wilt u wittere tanden en heeft u interesse in het bleken? Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak bij Tandartspraktijk Van Noortwijk. U kunt telefonisch een afspraak inplannen van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 12.00 uur of u kunt ons een e-mail sturen.